Olen pahoillani mutta simsini ei toimi joten Vanburgit ovat tulleet tiensä päähän..

VITSAILIN!! 8D

Hahaa ;D Taisin säikäyttää oikein kunnolla? Ai en vai? No höhh >,.<''

Mutta siis Vanburgit jatkuvat kyllä ja EP Ashietekin alkaa jossain vaiheessa mutta juuri nyt minulla ei ole ollenkaan intoa kummallekkaan niistä joten päätin nyt että aloitan LC:n siksi aikaa kun saan taas Vanburgeille ja Ashietelle peli-innon, ja se ei olekaan mikään tavallinen LC. Muhuhahaha!

-------------------------------------------

LC Oksa kertoo naisesta, joka on juuri palannut kotikyläänsä Leutolaaksoon. Naisen nimi on Aleksandra Opasvuo. Varmaan tuttu nimi kaikille, Alex (lempinimi XD) on nainen joka jätti kauan sitten miehensä, tyttärensä ja Leutolaakson taakseen jotta hän voisi aloittaa elämänsä kokonaan alusta merirosvona.

Alex kuitenkin palasi juuri vähän aika sitten takaisin Leutolaaksoon koska hänen miehistönsä oli aloittanut kapinan ja vallanneet laivan. Alex kuitenkin onnistui pakenemaan laivan kylmistä tyrmistä takaisin Leutolaaksoon joka oli kokenut aikamoisen ilmastonmuutoksen. Laaksossa oli nykyään koko ajan kuuma ja kesäinen ilma vaikka ennen Leutolaakso oli pelkkää kylmää talvea, kevättä ja syksyä.

Alex muuttaa pieneen taloon joka on aikamoisen lähellä entistä kotiaan missä hänen entinen miehensä ja tyttärensä asustivat. Alex vaihtoi tyyliänsä merirosvomaisesta violan mainos naiseksi ja rupesi kasvattamaan vihanneksia ja kalastamaan kaloja pihalla olevasta lammesta. Alex pärjäsi hyvin eikä ollut edes ajatellut sitä kuinka hän jätti perheensä ja mitä sanoa heille kun hän heidät tapaa taas. Jos tapaa..

Eräänä iltana mies soittaa Alexille ja kysyy haluaako hän liittyä miehen ja hänen kaveriensa joukkoon kun he ovat lähdössä Stadiin. Alex ei voi olla kieltämättä kiehtovaa tarjousta ja lupautuu menemään miehen ja hänen kaveriporukkansa mukaan. Taksi vie joukon Bileys Pureus nimiselle klubille missä Alex tutustuu uusiin ihmisiin mukaanlukien Janne Oksaan, klubin baarimikkoon. Alex huomasi kuinka Janne katseli häntä sillä silmällä ja päätti aloittaa keskustelun. Alex ja Janne tulivat hyvin juttuun keskenään ja selvisi että he molemmat pitivät paljon kokkauksesta ja urheilusta.

Lähdettyään klubilta Alex jatkaa parin päivän ajan normaalia elämäänsä kunnes saa soiton Jannelta jolle Alex oli antanut puhelin-numeronsa. Janne pyytää Alexia kaupungille ja Alex suostuu menemään kaupungille Jannen kanssa ja Alex oli aivan innoissaan koska oli piilevästi ihastunut Janneen. Kaupungilla he menevät syömään ja tanssimaan ja heidän suhteensa kehittyy kokonaan uudelle tasolle. Pian he muhinoivat tanssilattialla huomaamatta kuinka muut ihmiset tuijottivat heitä ja Rva. Kurjenkaula herjaa siinä vieressä. Alex oli juonut paljon alkoholia ja hänen entinen miehensä tuli samaan ravintolaan uuden naisensa kanssa. Kun mies näkee Alexin tanssilattialla aivan juopuneena hänen päässään vain naksahti ja hän hyökkäsi Alexin kimppuun. Pitkän ja kivuliaan tappelun jälkeen Alex kuitenkin voitti koska oli kerännyt niin paljon lihasvoimia merirosvo matkoillaan. Sen jälkeen Alex ja Janne ajaituivat kuvakoppiin ja aamulla herätessään Alex ei muistanut kuvauskopin- ja sen jälkeisistä tapahtumista mitään.

Pari päivää menee ja Alex ei ole tavannut Jannea vaan vain puhunut hänen kanssaan puhelimessa. Kesken Jannen ja Alexin puhelun Alex alkaa voida pahoin ja juoksee vessaan oksentamaan. Puhelu oli katkennut kun Alex oli tiputtanut luurin maahan ja Alex ei soittanut Jannelle enää sen jälkeen, koska Alex oli raskaana eikä tiennyt miten kertoa sen Jannelle, vai oliko Janne edes lapsen isä! Eihän Alex muistanut loppuillasta yhtään mitään. Raskaus alkoi pian näkyä Alexista ja joka päivä Alexin entinen mies oli käynyt kaatamassa Alexin roskiksen, varastanut lehden ja kerran jopa hyökännyt Alexin päälle. Alex ei enää kestänyt sitä, mitä vauvallekkin tapahtuu jos se hullu mies vielä hyökkää hänen päällensä. Alex päätti muuttaa rauhallisempaan paikkaan ja se paikka oli nimeltään Siniperä. Alex tilasi taksin sinä samana iltana kun oli edes ajatellut pois muuttamista ja kohdisti suuntansa kohti Siniperää.

4 tunnin automatkan päästä Alex oli rauhallisella merenranta tontilla ja hän katseli iloisena tyyniä ja kauniita aaltoja. Alex päätti ettei enää koskaan pitäisi mitään yhteyttä Leutolaaksoon. Tontin pihalla seisoi pieni rakennus jonka sisällä oli vessa ja keittiö. Rakennuksen vieressä oli sini, keltainen teltta jossa Alex vietti yönsä. Yhtenä päivänä Alex oli katsomassa telkkaria jonka oli tuonut vanhasta kodistaan kun hänen viereensä tuli seisomaan mies, se oli Janne. Alex kertoi kaiken Jannelle ja Janne otti kaiken ihan rauhallisesti paitsi sen lapsi asian, siitä Janne oli aivan innoissaan ja halusi muuttaa Alexin luo jotta hän voisi olla hyvä isä ja että heidän lapsensa saisi hyvän kodin. Alex oli iloinen että Janne ei ollutkaan vain joku yhden yön juttu vaan ilmeisesti oikea sielunkumppani.

Parissa viikossa rannalla seisoi jo oikein kaunis ja simppeli koti jossa asui nainen joka oli raskaana ja hänen mies ystävänsä. Alexin raskaus oli lopuillaan ja kaikki meni hienosti. Molemmat Janne sekä Alex toivoivat elämältään sitä asiaa että pääsisivät molemmat poliisi uran huipulle mutta valitettavasti poliisin työpaikkoja ei ollut yhtään vapaana. Ja tähän tämä sitten jääkin koska tarina jatkuu sitten sielä LC Oksan omassa blogissa heti kun tämä tyhjäpäinen Sade sen saa valmistettua :D

-------------------------------------------------------

EP Ashiete ja Vanburgit jatkuvat edelleen heti kun saan peli innostusta mutta en lupaa mitään aikaa...

 

LC OKSAN OSOITE TULEE TÄHÄN: http://www.lcoksa.vuodatus.net

Ja vähän kuvia tulevasta:

01.jpg

02.jpg

04.jpg

Nähdään sitten Oksasilla 8DD *vilkutus*