Hmm... Olen tässä kavaillut hyvää juonta Vanburgeille mutta inspiraatio ei oikein suostu tulemaan tulta vaatekaapistani ulos vaikka kuinka tarjoan sille karkkia.. Mutta asiaan ensi osassa voi siis kestää toooodellaaa kauan no ei ehkä todella kauan mutta saattaa venyä kesäloman alulle, anteeksi ;<

Mutta jotta saisin inspiraation ulos tuolta takana seisovasta kaapista, ajattelin aloittaa EP:n josta saat lisää tietoa täältä. Eli siis tarkoituksenani olisi julkaista tuollainen ep tänne vuodatukseen.. Päivittelisin sitä siinä Vanburgien ohessa nyt kun sain kaikki tarvittavat hackitkin tuota ep:tä varten ja olen ajatellut jo ennen Vanburgeja aloittaa tuollaisen mutta silloin ei oikein innostanut.

Nyt EP innostus on huipussaan ja inspiraatiota tulvii koko ajan ulos sieltä kaapista. Mutta jos sallitte niin kaavailisin EP:n tänne nettiin ja voisin antaa vielä sen osoitteen tänne Vanburgeihin jos  käy? Haluan mielipiteenne asiasta.. Jos en saa tarpeeksi kannatusta tuolle idealle niin voin kai heittää senkin sinne kaapin sisälle. Muistakaa kertoa mielipiteenne kommentilla!! Kiitos ♥♥

e// Tein EP:seeni aloittajan Momo Ashiete hän on nimeltään. Jos nimi kuulostaa tutulta kommentoikaa ^^ Mutta tein nyt hänet kuitenkin ja nyt hänellä on jo poikaystäväkin :D Mutta tarina menee kuitenkin niin että poikaystävä on kauan kadoksissa ollut Momon yliopiston aikainen poikaystävä. Eli siis Momon poika ystävän nimi on Hemminki Ritvala ja hän seurusteli Momon kanssa lukio ja yliopisto aikoina, sitten Hemminki katosi jäljettömiin eikä edes F.B.I löytänyt häntä. Nyt vuosien päästä juuri Momon ollessa siinä samaisessa karaoke baarissa missä he joskus aikoinaan tapasivat ensimmäisen kerran Momo näkee yllätyksekseen Hemminkin baaritiskillä istumassa "vakio paikallaan" Samat vaaleat hiukset, sama maitosuklaan ruskea ihonväri, samat siniset silmät ja sama hymy. Momo juoksi Hemminkin luokse ja oli aivan varma että hän se oli ja niin hän olikin ^^ Eli siis tässä on Momo Ashiete:

01-7.jpg

Momo on muuttanut Denhillin slummi alueelta uudelle vasta raivatulle paikalle missä oli ennen metsä. Sielä oli montta tonttia ja kaikki olivat aika halpoja. Momolla oli juuri ja juuri varaa 4x4 tonttiin ja piti ostostaan erittäin hyvänä koska no... Ei tarvitsisi enää asua slummissa. Momo on perhetavoitteinen ja hänen elämäntavoitteensa on saada 6 lasta naimisiin. Momo on horoskoopiltaan härkä ja hän pitää blondeista ja parrakkaista miehistä. Kun taas hajuvettä käyttävät miehet saavat hänet oksentamaan.

03-6.jpg

Momo haaveilee laulajan urasta ja hän onkin todella hyvä laulamaan. Kun Momo sai tontille pienen mökkeröisen hän tuhlasi viimeiset rahansa mikrofoniin ja kaiuttimeen jotta hän saisi laulaa sydemänsä kuyllyydestä (Tämä kaikki tapahtui ennenkuin Momo näki Hemminkin taas pitkästä aikaa baarissa..)

Jos haluatte että teen tästä ep:n niin sovittu on ^^ Ette ikinä arvaakkaan kuinka komea Hemminki on :D