Uusi osa :) Ihan ensiksi haluan sanoa että tein Vanburgeille täysin uuden talon jonka esittelen tuolla osan lopussa, niin tein sen myöhään yöllä siis todella myöhään yhden kannustalon pohjapiirrustus kirjan mukaan ja se meni ihan päin v*****! Eli siis siitä tuli aivan kauhea -.-'' No en jaksanut sillä hetkellä ollenkaan purkaa sitä taloa niin pitää suunnitella kokonaan uusi talo (ellei joku ihana lukija tee minulle pohjapiirrustuksia ruutupaperille ja skannaa sitä tietokoneellensa ja lähetä sitä sähköpostiini: [email protected] niin että joudutte kestämään aivan ylisuurta rumaa taloa joka on aivan kauhea :P Mutta nyt uuden osan pariin :D (Tausta musiikkia)

01-5.jpg

August oli aika usein myrteällä tuulella aamuisin koska kaikki nukkuivat tai olivat töissä silloin kun August heräsi. Mutta poika oli silti oikein suloinen siitä huolimatta että hänen hampaansa kasvoivat leuasta alaspäin XD

02-5.jpg

Gabriel ja Julia halusivat että August oppisi kaikki tarvittavat ja ei niin tarvittavat taidot ennenkuin kasvaisi lapseksi. Joten hänelle juotettiin mahtimaitoa ja aloitettiin opettaminen.

03-4.jpg

Julia halusi opettaa Augustukselle kävelemisen ilot ja aloittikin melkein heti opettamaan Augustusta. August oli todella halukas oppimaan kaikkea uutta ja otti uudet asiat hymysuin vastaan :)

04-5.jpg

Sillä aikaa kun Julia opetti Augustusta kävelemään, Gabriel joutui siivoamaan ja korjaamaan vessan koko ajan rikki meneviä kalusteita.

05-5.jpg

Jopa vessanpönttö oli mennyt tukkoon, eikä tukoksen poistaminen ollut mitään maailman mukavinta hommaa. Mutta silti Gabriel mukisematta korjasi pulman.

06-5.jpg

Eräänä yönä, kun Gabriel oli lukemassa kokkikirjaa kaikkinem muiden ollessa nukkumassa joku kokkimies tuli pokkana sisään ja otti Gabrielin johonkin kokkikerhoon? Gabrielilla oli hieman hölmistynyt ilme kun tuiki tuntematon mies yhtäkkiä astuu vain ovesta sisään ja rupeaa puhumaan.

07-5.jpg

August oli kuullut saman huhun kuin siinä jossain legacyssa minkä nimeä en muista että vessanpöntöstä löytyisi aarteita jos oikein syvältä kaivaisi. No ei sieltä löytynyt muuta kuin likaisia vessapapereita ja lattiallekin ilmestyi pari vesilammikkoa.

08-5.jpg

Kaikesta kiireestä johtuen, August joutui usein olemaan yksin huoneessaan koska vaikka rahaa oli tarpeeksi lastenvahtia ei palkattu koska se yleensä vain sotki eikä hoitanut kunnolla taaperoita. August oli hieman allapäin joka päivä, koska ei saanut tarpeeksi huomiota ja pian olisi kuitenkin hänen syntymäpäivänsä.

09-5.jpg

10-5.jpg

Siitä huolimatta August jaksoi opetella aina uutta. Rivosuinen pupu ja taaperoiden (xylophoni?) olivat Augustukselle hyvin tärkeitä leluja ja hän rakasti soittaa pikkusiminen kakkosen lauluja ja laulaa siinä samalla suloisesti pikku taaperon äänellään.

11-5.jpg

Gabriel sai ylennyksen, ja oli siitä todella innoissaan. Kun August kuuli isänsä iloisen huudon pihalta hän taapersi Gabrielin luokse ja pyysi tältä huomiota. Gabriel oli tyystin unohtanut Augustuksen ja riensi äkkiä pojan kanssa lukemaan kirjaa ja syömään suklaakonvehteja (joita August rakasti)

12-5.jpg

Julia oli myös huomannut poikansa yksinäisyyden, ja halusi opettaa Augustuksen puhumaan. August vastusteli tällä kertaa kertaheitolla uuden opettelimista ja vaikka Julia yritti kaikkia sanoja, ei August suostunut sanomaan niitä.

13-5.jpg

"Äitti!" August huudahti turhautuneesti, mutta Julia vain ilostui siitä. "Äiti! Sinä sanoit äiti! Hihii, kuulitko Gabriel! August sanoi ensimmäisen sanansa!" Julia huudahti ja juoksi kertomaan Gabrielille.

14-5.jpg

Mutta ennenkuin Julia ehti makuuhuoneeseen kertomaan, hänelle tuli kumma olo ja vatsaan sattui. Julia juoksi makuuhuoneen sijasta vessaan ja oksensi. Ja se tarkoitti tietenkin raskautta. Vai olisiko se sittenkin tällä kertaa ruokamyrkytys tai joku vatsatauti?

15-5.jpg

Tälläinen ruma kapistus sitten jouduttiin Vanburgien pihalle raahaamaan, koska lastenvahti tuli myöhässä ja Julian työkyyti oli jo lähtenyt. Ei sille enää kauheasti käyttöä tullut työpäivän jälkeen.

16-5.jpg

August oppi myös nopeasti pottailemaan, isänsä avustuksella.

17-5.jpg

August oli alkanut olla paljon paremmalla- ja sosiaalisemmalla tuulella kuin yleensä, koska vanhemmilla oli enemmän aikaa nykyään Augustukselle.

18-6.jpg

Nyt Julialla oli vielä enemmän aikaa Augustukselle kun huomasi olevansa raskaana. Julia soitti töihinsä ja ilmoitti että jäisi nyt lomalle jotta voisi ottaa mahdollisimman rennosti ennen synnytystä, koska kantaessaan vielä Augustusta Julia kävi pari kertaa töissä ja se oli aivan kamalaa.

19-5.jpg

Samana iltana kun Julia oli huomannut olevansa raskaana, Gabriel ja Julia istuivat yhdessä pöytään.

"Kulta.. Minä taidan olla taas raskaana." Julia sanoi iloisena mutta hieman huolissaan.

" No, mutta sehän on hienoa! Sitähän me olemme toivoneetkin :)" Gabriel sanoi aika kovaan ääneen todella iloisena koska hän oli aivan varma että tällä kertaa tulisi tyttö.

20-6.jpg

Gabriel leikitti Augustusta niin usein kuin ehti koska tiesi että Augustuksen olisi kohta aika kasvaa lapseksi ja häntä ei voisi enää leikittää niin paljoa kuin ennen. Pitäisihän Augustuksen keskittyä kouluun kuitenkin enemmän kuin leikkimiseen. Siitä Gabriel tuli hieman masentuneelle tuulelle kun tietäisi että kohta hänen esikoisensa olisi jo omilla teillään.

21-5.jpg

Yhtenä iltana talolle käveli psykopaatti pingviini jolla oli hullun katse. (Ovathan nuo pingviinit söpöjä, mutta olette varmaan nähneet mitä ne suunnittelee lumiukkojen kanssa! Olettehan?) Gabriel katsahti ikkunasta ulos ja säikähti kun ihan ikkunan edessä pikku pingviini tuijotti sisälle vihaisilla ja juonekkailla silmillään. " Nuo pingviinit suunnittelevat jotain. Aivan varmasti suunnittelevat." Gabriel mutisi ajatuksissaan.

22-5.jpg

August halusi oppia lasten runon josta puhuttiin niin paljon tv:ssä ja kaikkialla, joten Gabriel ryhtyi opettamaan pikkuista ja August oli aivan onnessaan oppiessaan sen. Siitä lähtien talossa kuului koko ajan pientä hihitystä ja laulun sanoja.

24-6.jpg

" Julia, olen vähän miettinyt tuota vauvaa.. Tuota, haluaisitko kaksoset? Koska kuulin että jos syö juustokakkua on 99% mahdollisuus saada kaksoset ja löysin juuri keittokirjan välistä juustokakku reseptin." Gabriel sanoi vakavana Julialle.

" Kai kaksoset olisivat kiva yllätys. Mutta eikö se tuplaisi vaipat, tuttipullota ja huutamisen?" Julia vastasi.

" Ja söpöyden ja leikittämisen ja..." Gabriel jatkoi luetellen kaikkia hyviä puolia ja sai Julian lopulta suostumaan.

25-5.jpg

Julian sisällä asustava palleroinen/palleroiset päättivät ilmoittaa tulostaan vielä kerran, niin että Julian maha kasvoi vieläkin suuremmaksi. Ja tietenkin Julia oli aivan onnen kukkuloilla.

26-5.jpg

Onnesta kukkuloillaan oleva Julia oli niin keskittynyt vatsaansa että ei ollenkaan muistanut huolehtia itsestään. Siinä Julia sitten makasi vessan lattialla niin väsyneenä ettei edes tajunnut Brunon tiukan urheilu asun puristavansa hänen vatsaansa todella paljon. Herättyään Julia oli aivan paniikissa ja meni äkkiä vaihtamaan yllensä niin löysät vaatteet kuin olla ja voi.

27-5.jpg

Gabriel halusi kovasti kaksoset ja teki juustokakkua aivan nälkäkuoleman partaalla olevalle Julialle.

28-5.jpg

Julia ajatteli ensiksi että jaksaisi syödä koko juustokakun yksin, mutta tajusi kuitenkin että kannattaa syödä yksi pala kerrallaan. Julia söi kaikenkaikkinaan 3 lautasellista juustokakkua ja oli aivan varma että saisi kaksoset.

29-5.jpg

Järkyttyneenä kaikesta Julia ei tajunnut ollenkaan mitä teki ja meni pihalle rakentelemaan lumiukkoa pyjamassa.

30-5.jpg

Tuli siitä silti aika hieno ja ilkeä vaikka saatuaan sen valmiiksi Julia oli aivan jäässä. Ei snetään vahingoittanut vatsaansa tai kuollut. (Tuo ainakin pitää pelottavat pingviinit poissa.. Vai pitääkö?)

31-5.jpg

"Kenen pikku pojan synttärit on huomenna, kenen?" Gabriel kysyi innoissaan olevalta Augustukselta.

"Miiun!" August vastasi ja Gabriel pörrötti suloisen poikansa hiuksia.

32-5.jpg

Millainen isä, sellainen poika. Se sanonta ainakin päti tässä perheessä.

33-5.jpg

Ja millaiset Mc Cartneyt, sellaisen Vanburgit. Hekin nimittäin tilasivat samalta naiselta ruokaa kuin Stellakin tilasi :)

34-5.jpg

Juuri kun Julia oli viemässä Augustusta kakun luokse, hänet viilsi sietämätön kipu. Hän oli tuntenut sen kerran aikaisemminkin ja se oli milloin muulloinkaan kuin silloin kun hän synnytti Augustuksen, eli synnytys oli alkanut.

35-4.jpg

Julia oli paniikissa...

36-5.jpg

Ja niin oli Gabrielkin, vaikka ehkä hieman enemmänkin. Olihan tämä ensimmäinen kerta kun Gabriel oli näkemässä synnytyksen.

37-5.jpg

Julia synnytti suloisen vaalea ihoisen tytön jonka nimeksi tuli November.

38-5.jpg

" Gabriel katso! Saimme suloisen pikku prinsessan!" Julia sanoi onnellisena ja ojensi Novemberin Gabrielille.

39-5.jpg

Mutta synnytys ei kuitenkaan loppunut siihen. Kuten he olivat olettaneet heille syntyisi kaksoset.

40-5.jpg

Heille syntyi toinen tyttö joka sai nimekseen December. Molemmat tytöt perivät isänsä hiukset ja äitinsä silmät.

41-5.jpg

Heti vietyään Novemberen kehtoon hän otti Augustuksen syliinsä ja vei hänet kakun luo. Synttäreitä oli seuraamassa myös isä ja pikkusisko Decembre.

42-5.jpg

Tällä kertaa myös August sai puhaltaa ja ilmeisesti innolla myös puhalsi.

43-5.jpg

Julia laittoi Augustuksen maahan ja alkoi hurraamaan. August nousi jaloilleen ja katseli itseään ihmettelevästi.

44-5.jpg

Kuten useimmat simlapset, Augustkin ihmetteli hurjaa pituus kasvuaan hymysuin.

45-5.jpg

Augustuksesta kasvoi oikea hurmuri. Näyttää enemmän äidiltänsä kuin Gabrielilta :)

46-4.jpg

Ja tässä sitä aivan kaameaa taloa :P (Ihan tarkoituksella on nuo ruudut tuossa..)

47-4.jpg

Ja tässä on pohjapiirrustus. (Oikea näytti paljon pienemmältä ja hienommalta! Näkisittepä sen aidon -.-'')

48-5.jpg

Astukaamme nyt sisään kaameasta ulko-ovi menetelmästä.

49-5.jpg

Astuttuamme sisään näemme tälläisen kauheaakin kauheamman aulan ja hieman olohuonetta.

50-7.jpg

Kääntyessämme vasemmalle näemme 5 ovea (yksi on tuossa vasemmalla edessä joka jäi pois kuvasta)

51-5.jpg

Mentyämme sisään ensimmäisestä ovesta vasemmalla mikä näkyy edellisessä kuvassa, sieltä löytyy tyttöjen ihan kiva huone (varmaan toisiksi hienoin huone koko talossa -.-'')

52-5.jpg

Mentyämme sisään viimeisestä keskellä olevasta ovesta pääsemme Augustuksen kauheaan huoneeseen.

53-5.jpg

Isoon makuuhuoneeseen pääsee kahdesta ovesta oikealla ja tämä huone on ehk liiankin pelkistetty ja muutenkin kauhea O__O

54-4.jpg

Koko talon hienoin huone, olohuone. Siihen olen ihan tyytyväinen kun taas koko muu talo on ihan **********!

55-5.jpg

Sitten päädymme jotenkin ihmeellisesti maailman kauheimpaan keittiöön.

56-5.jpg

Jonka toisella puolella on tälläinen kauhea nurkkaus.

57-4.jpg

Ja siitä keittiön vierestä löytyy vielä tälläinen baarijakkara ranennelma.

58-4.jpg

Ja seuraavaksi mennään tästä ovesta sisään pesu ja kodinhoito huoneeseen.

59-4.jpg

Sieltä paljastuu tälläinen ihan ok, huone mutta mennäänpäs vielä tuosta yhdestä ovesta sisään mikä onkin meidän takanamme.

60-4.jpg

Sieltä löytyy vielä tälläinen tila missä on vessanpönttö ja kaksi suihkua.

Siihen loppui kolmos osa.

Kuten jo alussa sanoin jos joku lukija olisi niin kiltti ja suunnittelisi minulle uuden talon ja ilmoittaisi siitä vaikka kommentilla että hän keksii sen. Koska olen omasta mielestäni hyvä sisustaja mutta nyt on vain kauheat paineet enkä pysty keksittymään mihinkään niin tuosta tuli aivan kaamea.. Mutta vaikka ette voisikaan suunnitella minulle taloa niin kommentoikaa silti kiitos <33