Toinen osa ilmestyikin jo näin nopiaan, toivottavasti tykkäätte. Tarina vähän töksähtelee koska olin pelannut aika kauan joten unohdin tapahtumien järjestyksen. Mutta yrittäkää nyt vähän nauttia tästä uudesta osasta, ja eikun lukemaan :)

01-4.jpg

Julia oli hyvin sosiaalinen ihminen kuten Gabriel, ja ainakun pihan ohi käveli joku tai jotkut Julia meni tervehtimään ja saamaan uusia ystäviä.

04-4.jpg

02-4.jpg

Nyt se ainakin oltiin varmistettu että Julia oli raskaana. Pahoinvointia ja oksentelua tapahtui yhtenään.

05-4.jpg

Gabrielia lapsetti ja hän meni keräämään perhosia keittiön hillopurkkiin. Valitettavasti Gab ei saanut yhtään perhosta kiinni mutta ainakin hän tuli iloiselle mielelle.

06-4.jpg

Ja siinä samassa Gabriel oli ehtinyt laihtuakkin oikein timmiin kuntoon.

07-4.jpg

Eräänä päivänä Julian kaveri oli juuri soittanut ja kysynyt kuulumisia, vauva päätti ilmoittaa tulostaan ja Julian vatsa pomppasi oikein kunnolla. Julia tiputti puhelimen maahan ja sieltä kuului vaimeaa ääntä joka kysyi mitä oli tapahtunut. Julia kuitenkin oli niin innoissaan esikoisestaan ettei tajunnut tiputtaneensa puhelimen lattialle.

08-4.jpg

Vessanpöntöstä oli tullut Julialle oikein läheinen ystävä, tai sitten hän vain palvoi sitä jostain syystä.

09-4.jpg

Julila halusi vaihtaa vaatteensa hieman mukavempiin ja lämpimimpiin olihan nyt sentään jo syksyn alku. Julia epäröi hieman laittaessaan villapaitaa päällensä koska se oli aika avoin mutta päätti hän kuitenkin pistää sen koska eihän hän olisi kuin vain kotona ja ehkä kavereiden kanssa todella autiossa kahvilassa missä vain he kävivät.

10-4.jpg

Sinä samaisena päivänä tämä nainen ilmestyi Vanburgien pihalle ja kun Julia huomasi tämän naisen hän juoksi pää kolmantena jalkana tervehtimään häntä.

11-4.jpg

Tämä nainen oli nimittäin Julian vanha klubi kaveri jonka kanssa hän oli ollut tekemisissä moneen otteeseen ennen Gabrielin tapaamista.

" Moi! Pitkästä aikaa, mitäs sulle kuuluu? Ootko käyny taas kiertämässä kaikki stadin klubit?" Julia tervehti ja uteli naiselta jonka nimeä en muista, olkoon nyt vaikka Henna.

" En mä mitään, mutta ootkos sä vähän lihonu sitten viimenäkemän. Vai onks toi sitä mitä mä luulen?" Henna sanoi hieman ivailevasti.

" Joo! Mä oon raskaana maailman ihanimmalle miehelle!" Julia huudahti innoissaan ja Henna vain hymyili siihen ja onnitteli tulevan vauvan johdosta.

12-4.jpg

Julia ehdotti Hennalle pientä tyylin muutosta tapaamisen kunniaksi.

13-4.jpg

Muodonmuutoksen jälkeen Henna näytti paljon paremmalta kuin ennen :)

14-4.jpg

Oksenteluiden takia pönttö oli joutunut tähän tilanteeseen. Gabriel ei missään tapauksessa halunnut siivota tuota sotkua joten Julia joutui siivoamaan omat sotkunsa, joka oli aika epämukavaa hommaa.

15-4.jpg

Joka ilta, aamu ja päivä Julia ja Gabriel osoittivat rakkautta toisiaan kohtaa olise vessassa, ruokapöydässä tai ihan missä tahansa.

16-4.jpg

On se Gabriel kyllä niin hot, tuossa sen työ asussaan.

17-4.jpg

Ja täydellinen työautokin tuollaiselle macho miehelle <33

18-5.jpg

Ja ylennys tuli hyvän kunnon takia! (Okei vähän vanha kuva mutta kuten jo sanoin sekoitin tarinan järjestyksen) Mutta Gabriel yleni kuitenkin laskuvarjojääkäriksi.

19-4.jpg

Yhtenä kauniina ja viileänä syysiltana, Gabriel ja Julia päättivät pitää yhden pienen yhteisen hetken katsellen tähtiä sylikkäin. Gabriel tiiraili tähtiä kiinnostuneena kun taas Julia katseli miestään niin onnelisena kun hän oli naimisissa niin ihanan miehen kanssa ja odotti jo lastakin hänelle.

20-5.jpg

Julia oli pistänyt yhtenä päivänä takaisin vanhat vaatteensa koska se oli jostain syystä aika lämmin päivä ja täydellinen päivä etsiä töitä liiketalous uralta. Ja arvatkaa mitä! Niitähän löytyi jonain postiapulaisena ja Julia oli onnellinen uudesta työpaikastaan vaikka ei vielä voinutkaan mennä töihin koska oli raskaana.

21-4.jpg

Sinä samaisena iltana alkoi sataa vettä ja Julia katseli hieman huolissaan ulos. Mitä jos alkaisi ukkostaa ja talo syttyisi tuleen?

" Gabriel! Ulkona sataa! Pitäisikö meidän varautua ukkoseen?!" Julia huusi Gabrielille keittiöstä.

22-4.jpg

"Äh! Ei nyt Julia! Katson juuri nyrkkeilyn maailmanmestaruus ottelua!" Gabriel huudahti takaisin ja vääntyi taas mitä ihmeellisimpiin asentoihin kun hänen lempparinsa hävisi.

23-4.jpg

Julian maha kasvoi valtaviin mittoihin tuoden maxisin ruman mustan pyjaman mukanansa. Se siis tiesi sitä että synnytys oli jo lähellä.

24-5.jpg

Parin oli taas aika osoittaa rakkauttansa romanttisilla suudelmilla rumassa luku nurkassa.

25-4.jpg

Ja tästä kuvasta näkee hyvin kuinka valtava Julian vatsa oli. Ettei vaan tulisi kaksoset?

26-4.jpg

Gabriel halusi kovasti saada kaksoset, joten hän rupesi opiskelemaan ruoan laittoa siinä toivossa että löytäisi juustokakun reseptin sieltä koska uutisissa oltiin sanottu että kun syö raskaana juustokakkua saattaa tulla kaksoset 99% mahdollisuudella.

27-4.jpg

Juliaa ei niin paljon kiinnostanut tulisiko kaksoset vaan kunhan sieltä syntyisi ainakin yksi tervevauva. Julia luki ruoanlaitto kirjan sijaan rakkaus romaaneja ja näki suloisia unia Gabrielista ja hänestä itsestään Pariisissa romanttisella matkalla.

28-4.jpg

Julia oli vähän hajamielinen raskaudestaan johtuen ja Gabriel vain naureskeli vieressä kun Julian hiukset uppoutuivat liemisoppaan ällöttävästi.

29-4.jpg

Gabriel oli kammannut hiuksensa tyylikkäästi taakse päin tulevan vauvan kunniaksi :D

31-4.jpg

Ei.. Julia ei ruvennut synnyttämään vaan koko aikaisen kiireen takia hän ei ehtinyt vessanpöntölle ja häneltä pääsi housuihin :(

32-4.jpg

Julia järkyttyi siitä kovin ja itki melkein koko ajan tapahtuneen vuoksi -.-''

33-4.jpg

Julia sai jotain traumoja allensa laskemisesta ja rupesi bugittamaan nukkuessaan.. Pelottavaa...

34-4.jpg

Ja siinä samaisessa lukemis nurkassa niisä samoissa asuissa Gabriel huomasi että vatsa todellakin oli suurissa mitoissa.

" Ohhoh.. Minä en ollutkaan huomannut että tuo vatsa olikin jo noin iso! Kumpikohan se on tyttö vai poika.. Vai molemmat?" Gabriel ei malttanut odottaa että se syntyisi. Kun taas Julia oli siitä vähän hermostunut koska oli kuullut että se sattuisi todella paljon.

36-4.jpg

Tällä kuvalla ei ole muuta virkaa kuin vain näyttää mille repesin eilen kahdeltatoista yöllä. Katsokaa tuota ajatuskuplaa XD

37-4.jpg

Julia meni lastenhuoneeseen katselemaan kehtoa. Pian siinä makaisi jo pieni suloinen pallero joka tuhisisi suloisesti mutta huutaisi kovaa ja haisisi pahalle.

39-4.jpg

Laskut oli unohdettu maksaa ja oli tullut jo ensimmäinen varoitus joten Julia päätti mennä äkkiä maksamaan laskut ennen kuin ulosottomies tulisi paikalle pelottavine pyssyineen.

42-4.jpg

Eräänä aamuna Julia heräsi erittäin epämukavaan tunteeseen. Ja hänellä oli aika märät oltavat. "Häh! Eikai se vaan tapahtunut uudestaan?" Julia ajatteli että hän oli taas vahingossa laskenut alleen.

43-4.jpg

" Aaah! Ei mua viimeksi sattunut yhtään! Tää kipu on aivan sietämätöntä!!" Julia huusi makuuhuoneessa mutta Gabriel ei kuullut mitään koska hän oli vessassa kylvyssä.

44-4.jpg

"Aaaghh! Mä synnytän, mä synnytän!! Gabrieel! Tuu auttaa!" Julia huusi niin kovaa kuin jaksoi.

45-4.jpg

*Huuh.. Ponnista, ponnista. Nyt se tulee!* Julia ajatteli mielessään ja päästi tuskaisia ulvahduksia.

46-3.jpg

Voi kuinka suloinen.. POIKA! Julialle siis syntyi suloinen poika joka sai nimekseen August koska hän syntyi elokuun viileänä päivänä.

48-4.jpg

Julia ihastui Augustukseen heti ensi silmäyksellä ja niin ihastuin minäkin ^__^

49-4.jpg

Tässä parempaa kuvaa Augustuksesta. Hän siis peri isältänsä ihon ja hiukset ja sai äitinsä sulo silmät.

50-6.jpg

Gabrielin huomatessa pikku poikansa hän rupesi heti leikittämään ja ihailemaan Augustusta. Niin suloinen pikku poika kun hänestä tulikin.

51-4.jpg

" Yksi vauva lisää ei varmaan haittaisi ketään? Vai mitä?" Julia kysyi Gabrielilta ja alkoi suutelemaan tätä kiihkeästi. Ja edelleen tiedäte mitä tapahtuu ja tiedätte minkä asian me kuulemme joten häippästään me tästä pois.

52-4.jpg

Naapurit tykkäsivät käydä pyllistelemässä kameralle, mutta liukenivat paikalta kun Julia katsahti heitä tuimasti ja tuhahti kuin vihainen härkä.

53-4.jpg

Myös johtaja susi nimeltä Makkara oli eksynyt Vanburgien pihalle ja alkoi kaivamaan kuoppaa ilkeästi.

54-3.jpg

Heti kun Julia astui pihalle viemään roskia, Makkara juksi karkuun ja jätti pihalle ikävän ansa kuopan. Julian huomattua sen hän lähti heti täyttämään kuoppaa.

" Samperin sudet pysyisivät ihan vain omalla alueellaan!" Julia tiuski pihalla.

57-3.jpg

Vuosi vierähti nopeasti ja Augustuksen oli aika kasvaa suloiseksi pikku taaperoksi.

58-3.jpg

Julia puhalsi kynttilät mutta August halusi myös puhaltaa ja väänsi suunsa mutrulle ja yritti puhaltaa, mutta puhaltamisen sijaan hän päristi äitinsä naamalle pienen sylki vanan.

59-3.jpg

August lensi ilmaan ja hymyili suloisesti häneen viimeisellä sekunnillaan vauvana.

60-3.jpg

Julian käsille tippui erittäin suloinen ilmestys serpentiinin kera.

61-3.jpg

Tässä parempaa kuvaa Augustuksesta. Niin suloinen pikku poika <33

62-3.jpg

Syntymäpäivien jälkeen se sama vanha tuttu baarimikko soitti Gabrielille.

" Häh? Ai joo, ei mulle kuulu mitään ihmeellisempää oon mennyt naimisiin ja esikois poika August täytti just vuoden :D" Gabriel sanoi kuin mitään ei olisi tapahtunut.

-----------

Siihen loppui toinen osa. Juu haukkukaa XD Inspiraatio oli lopussa tätä osaa kohtaa joten pistin vain jotain tekstiä mitä mieleen tuli, olen pahoillani :) Ensi osasta tulee extra juoninen ja paljon parempi ja ideoita juonen käänteisiin voi antaa. Kommentoikaa jos August oli mielestänne söpö! Moikka ♥♥