Aloitin siis uuden legacyn :D Entinen oli se LC Mc Cartney, jonka loppu oli traaginen. Peli ei enää toiminut.. Mutta nyt aloitin tämä uuden legacyn kun asensin pelin kokonaan uudelleen. Olen pahoillani että tässä osassa ei ole yhtän ladattua kalustetta. Inhoan maxisin valmis kalusteita (useimpia) mutta jostain syystä juuri nyt peli ei antanut näyttää ladattuja kamoja niin katsotaan sitten seuraavalla kerralla, että toimiiko ladatut kamat. Mutta nyt tarinaan! Aloittaja on siis Gabriel Vanburg, Ruotsalaista perää oleva erittäin komea lähes tumma mies.

01-3.jpg

Tässä on Gabriel. Gabriel pitää hennoista ja vanhoista asioista. Hän ei seuraa nykymaailman muoteja vaan pukeutuu oman makunsa mukaan, yleensä kauluspaitoihin ja jonkinlaisiin villapaitoihin. Gabrielin äiti oli ruotsalainen ja isänsä tuli Kosovosta pakoon sotaa, joka sielä oli ollut jo kauan käynnissä. (Nykyään Kosovo on itsenäinen maa ja rakentaa kokoajan yhteiskuntaa parempaan päin.) Gabriel haluaisi ison perheen ja viettää joskus harmaahapsena kultavuosipäivää, se on hänen elämäntavoitteensa. Gabriel on horoskoopiltaan oinas ja aika tasa-arvoinen luonteeltaan.

02-3.jpg

Tässä hieman parempaa kuvaa ihanasta Gabrielistani ♥♥

03-3.jpg

Tälläiseen pieneen mökkeröön Gabriel muutti, koska hänen vanhempansa kuolivat eikä hän voinut jäädä asumaan paikkaan missä hänen vanhempansa olivat kuolleet, hänen silmiensä edessä. Mutta koska Gabrielin perhe ei ollut kauhean varakas, niin ei hänelle jäänytkään kuin vain hieman rahaa talon ostamiseen ja elämiseen. Gabriel oli kuullut että Suomessa kaikki olisi halvempaa kuin ruotsissa joten hän päätti muuttaa Suomeen, kaupunkiin nimeltänsä Siljakoski. (Se että suomessa kaikki olisi halvempaa ei ole totta. Vai mitä? XD)

04-3.jpg

Jonkinlaisen kämpän Gab kuitenkin sai kasattua itsellensä vaikka ei se mikään palatsi olekkaan :)

05-3.jpg

Ja tässä on talon rumempi puoli...

06-3.jpg

Gabriel oli kiinnostunut Suomalaisista ihmisistä ja alkoi heti tekemään tuttavuutta posteljoonin kanssa.

07-3.jpg

Kun Gab oli puhunut vähän aikaa postipojan kanssa. Hän halusi etsiä hyväpalkkaisia töitä, jotta voisi tulevaisuudessa elättää perheensä. Gabriel yritti etsiä hyväpalkkaisia ja aika rentoja töitä, mutta valitettavasti lehdestä ei löytynyt sellaisia, joten Gabriel päätti ottaa palkallisimman uran eli sotilasuran.

08-3.jpg

Ja koska tunnetusti, sotilasalalla tarvitaan kuntoa rupesi Gabriel jumppaamaan heti ensiteoikseen.

09-3.jpg

Gabriel ehti saada yhden kuntopisteen, kunnes väsähti ja lähti suihkuun. Silläaikaa joku pelottavan näköinen herra Rod Humble toi ihanan pinkin paketin jonka sisältä paljastui tuliterä tietokone, uusimmilla peleillä varustettuina! (Hyi yök, tuo pinkki paketti. Ja ei Gab sitä tietokonetta ikinä käyttäisi, joten hän tunki sen reppuunsa. Mitenköhän se sinnekin mahtui?)

10-3.jpg

Iki-ihanat naapurit tulivat tietenkin tervehtimään iki-ihanaa Gabrieliamme.

11-3.jpg

Gabrielia hieman hermostutti, koska hän ei ole ollut pitkään aikaan tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Joten hän vain tervehti naapureita ja hyvästeli heidät samantien.

12-3.jpg

Heti kun naapurit olivat lähteneen Gabrielin pihalta, hän lähti stadille kävellen. Mahtaakohan jalat olla uuvuksissa perille tultaessa?

13-3.jpg

14-3.jpg

Gabriel käveli klubiin nimeltä Lulun kolmasmieli. Klubissa ei näyttänyt olevan ketään muuta kuin ihan kivan näköinen mies baarimikko ja tämä aika hemaiseva nainen ja ihan kivan näköinen dj (nainen) jonka kuva tulee hieman myöhemmin.

15-3.jpg

Gabriel tietenkin halusi mennä heti tutustumaan kaikkiin, mutta aloitti baarimikosta. Ihan vain tulevien ei-perijöiden tulevaisuutta ajatellen.

16-3.jpg

17-3.jpg

Vihdoinkin paikalle alkoi sataa erittäin kauniita naisia. Mutta Gabriel menetti sydämmensä täysin tuolle kauniille rock mimmille. Gabrielia naisessa kiehtoi hänen tyylinsä, omaperäisyytensä ja nuo siniset silmät jotka kietovat miehet tämän kyseisen naisen pikkurillin ympärille.

18-4.jpg

Gabriel pisti kaiken charminsa peliin, mutta tämä salaperäinen nainen jonka nimeksi osoittauti Julia Ponsi, ei lämmennyt Gabrielin sulo silmille ollenkaan.

19-3.jpg

Gabriel järkyttyi tästä kovasti. Koska eihän hänen flirttiänsä olla koskaan hylätty. Se kyllä varmaan johtuu siitä ettei Gabriel ole koskaan flirttaillut kenellekkään :D

20-4.jpg

Gabriel ja Julia utustelivat aika kauan ja naureskelivat surkeille joraajille ja kehuivat kuinka he tanssisivat paljon paremmin kuin he. Ja Julia alkoi pian lämmetä Gabrielille. Alkoi tulla myöhä ja Julian oli mentävä kotiinsa, joten hän antoi Gabrielille puhelin-numeronsa toiveenansa että Gabriel vielä soittaisi hänelle.

21-3.jpg

Tässä siis se dj joka oli oikein nätti. Harmi vaan ettei naista voinut jututtaa jostain syystä..

22-3.jpg

Gabriel lähti kotiinsa väsyneenä ja suuntasikin heti ensimmäisenä nukkumaan. Tietenkin nähtiin unta Juliasta johon Gab oli palavasti ihastunut.

23-3.jpg

Herättyään Gabriel oli laittamassa valmisateriaa uuniin kun puhelin soi.

24-4.jpg

Gabriel riensi oikopäätä vastaamaan ja puhelimesta kuului hento naisen ääni.

" Öh.. Moi, täällä Julia. Ajattelin että tavattaisko stadilla vaikka siinä uudessa kylpylässä joka sinne on just avattu?" Kuului Julian hieman hermostunut ääni.

" Hmm.. Mitä jos sinä tulisitkin tänne viettää iltaa mun kanssa?" Gabriel kysyi flirttailevasti ja kuuli hermostuneen mutta myöntävän vastauksen.

25-3.jpg

Pian Julia jo kävelikin Gabrielin talon eteen naulitsevine silmineen ja tummine huulipunineen.

26-3.jpg

Tällä kertaa Gabriel oli aivan varma että Julia menisi flirttiin ja oli aivan oikeassa. Julia oli ihan häkeltynyt kun Gabriel kehui hänen silmiään maailman kauneimmiksi.

27-3.jpg

" Sä oot kyllä hienoin leidi mitä olen ikinä tavannut" Gabriel leperteli ja suuteli Julian kättä, joka oli aivan otettu.

28-3.jpg

Parin selkähieronnan ja ihailun jälkeen Julia oli jo sulaa vahaa Gabrielin käsissä.

29-3.jpg

Niin suloinen pari ♥

30-3.jpg

Ilmassa pian leijailikin lila vaaleanpunaisia sydämiä. Mikä tarkoitti että he olivaty ihastuneet.

31-3.jpg

Sateinen aamu alkoi jo sarastaa ja ennustaja eukko tuli pihaan (vähän myöhässä kyllä XD)

33-3.jpg

Sentään Gabriel ei nostanut tuota jalkaa noin naisellisesti ^^

35-3.jpg

32-3.jpg

Heillä alkoi jo olla aika kuuma suhde ja Gabriel oli aivan varma että Julia suostuisi muuttamaan Gabrielin luokse.

37-3.jpg

Mutta kuten varmaan kuvasta jo arvaattekin se ei tainnut ihan onnistua. Julia ei ollut vielä valmis ottamaan niin suurta askelta.

36-3.jpg

Parin sim tunnin kuluttua Julian mieli olikin toisin ja hän muutti Gabrielin luokse. Julia toi taloon 14 000§ ja...

38-3.jpg

Nämä kaikki tavarat! Ja kaksi semmoista sinistä juomaa jonka nimeä en muista. (Olisiko ollut jokin mielenmuokkaus juoma tai jokin :'D)

39-3.jpg

Talo sai kokonaan uuden remontin ja oli entistäkin upeampi :D (Vaikka se entinen oli aivan kauhea O__O)

40-3.jpg

Tässä pienikokoinen kylppäri.

41-3.jpg

Tässä erittäin ahdas keittiö.

42-3.jpg

Ja tässä ei niin ahdas ruokailu tila.

43-3.jpg

Ja turhaakin turhempi kuva eteisessä olevasta vaatekaapista :D

44-3.jpg

Tässä tylsempääkin tylsempi makuuhuone jonka vastakkaisella seinällä on yöelämän mukana tullut pieni seinä telkkari.

45-3.jpg

Julia koki aikamoisen muodonmuutoksen ja hänestä kuoriutui erittäin nätti nainen.

46-2.jpg

Ja tässä hieman laajempaa kuvakulmaa Julian uudesta tyylistä.

47-2.jpg

Kaikki olivat iloisia kunnes paikalle saapui Rva Kurjenkaula.

48-2.jpg

Julia päätti lähteä takaisin kotiin ennenkuin Kurjenkaula ehtisi tulla retuuttamaan häntä. (Juu vielä yksi hehkutus kuva nättimyksestäni)

49-2.jpg

Kotiin saavuttuaan Gabriel oli laittanut makoisia kinkkuvoileipiä pöytään ja Julia istui hänen viereensä.

"Kulta ajattelin vain että, haluaisitko sinä jossain vaiheessa lapsia?" Julia kysyi hieman arasti.

Gabriel katsoi Juliaa viettelevästi ja nyökkäsi kerran, josta Julia tiesikin jo vastauksen.

54-2.jpg

Pari rupesi suutelemaan toisiaan antaumuksella kunnes päätyivät makuuhuoneen sängylle kuhertelemaan. Tiedätte kyllä mitä seuraavaksi tapahtui joten jätetään pari rauhaan ja kuunnellaan vai onnellisesti sitä tintititintintiin, ääntä ^__^ Ok?

52-3.jpg

Julia oli huomannut että hänen mielenkiintonsa Gabrieliin oli laskenut. Julia tiesi rakastavansa Gabrielia mutta ei voisi elää hänen kanssaan jos hän ei sitäisi Gabrielia. Joten Julia päätti juoda sen mielenmuokkaus minkälienenkään juoman ja vaihtoi mielenkiintonsa lihavasta ja haisevasta joka ei ole urheilullinen parrakkaaksi ruskeahiuksiseksi hajuvedettömäksi.

53-3.jpg

Ja täysin tietämättömänä rakkaansa puuhista, Gabriel polki kuntopyörää ylennyksen toivossa.

55-3.jpg

Aamupalalla Julia otti puheenaiheeksi taas lapset. "Kulta. Luulen että olen raskaana." Julia ilmoitti.

" Mutta eihän sinulle ole tullut edes mitään oireita, vai onko. En minä ainakaan ole huomannut." Gabriel huomautti.

56-3.jpg

" No, mutta eilenkin iltapalalla söin 3 spagetti lautasta vaikka yleensä jaksan juuri ja juuri yhden lautasellisen. Ja minulla on ollut koko aamun todella huono olo ja oksensinkin jo melkein kerran." Julia yritti vakuuttaa Gabrielia mutta Gab vain nyökkäili eikä häntä oikein tuntunut kiinnostavan Julian höpötykset.

57-2.jpg

Kuvalla ei ole muuta virkaa kuin vain näyttää kuinka suloinen pari Julia ja Gabriel oikein ovat :)

58-2.jpg

Pitkän ja syvällisen vauva keskustelun jälkeen, pihalta kuului kova tööttäys. Julian kimppakyyti oli saapunut. Eli siis tällä hetkellä Julia on rikollisuus alan huipussa, siitä tui erikoinen työasu :D

59-2.jpg

Eikä hääppöinen työ autokaan Julialla :D

60-2.jpg

Töistä tultuaan Julia vaihtoi mukavampaan pyjamaan ja yritti etsiä netistä työpaikkaa bisnesalalta, koska Julian elämäntavoite oli päästä bisnes uran huipulle. Mutta valitettavasti työpaikkaa ei ollut vapaana. No parempi onni ensikerralla Julia -.-''

61-2.jpg

Julia oli alkanut kiinnostua ruoanlaitosta ja kokkasi melkein joka ilta ruoaksi spagettia ja muita yleellisiä herkkuja XD

62-2.jpg

63-2.jpg

64-2.jpg

Julia oli aivan varma että hän oli raskaana. Julia nimittäin oli alkanut siivoamaan ihan hulluna, vaikka hän inhosi siivoamista. Julia oli lukenut jostain kirjasta että raskauden aikana tulee kauhea halu siivota, syödä ja muuta sellaista.

65-2.jpg

Ette ikinä arvaa miksi Gabrielilla on tuollainen ilme :D

66-2.jpg

No tietenkin sen takia että hän katsoi jalkapallon mestaruus ottelua :)

67-2.jpg

Julian tullessa töistä hän kävi suihkussa ja vaihdettuaan arkivaatteet pyyhkeen tilalle häntä odotti yllätys eteis/ruokailu tilassa. Gabriel polvistui Julian eteen ja alkoi lirutella sulosävelmiä ja kauniita koskettavia runoja.

68-1.jpg

"Mene jo asiaan!" Julia sanoi pienesti hihitellen ja innoissaan. Sitten Gabriel otti taskustaan suuren samenttisen rasian jonka sisällä oli mauttoman iso kihlasormus. Ensiksi Julia ei voinut uskoa silmiään ja haukkoi henkeään kuin ei olisi saanut henkeä tuntiin kunnes Gabriel keskeytti hänen kohtauksensa.

" Julia, olen miettinyt tätä jo kauan mutta en uskaltanut ennen tätä päivää kysyä. Mutta.. Tulisitko vaimokseni Julia?" Gabriel sanoi hieman jännittyneellä äänellä.

69-1.jpg

Julia sieppasi sormuksen ja koetti sitä nimettömäänsä ja kiljaisi " Se on juuri sopiva!" Gabriel katsoi häkeltyneesti onnesta hehkeää avovaimoaan ja huokaisi onnellisesti.

70-1.jpg

Ette ikinä arvaa mitä nyt tapahtuu :D

72-1.jpg

No Gabriel ja Julia päättivät pitää kauniit kahdenkeskiset kesä häät talon etupihalla.

73-1.jpg

Rouva ja Herra Vanburg :)

74-1.jpg

Pusi pusi ♥__♥

75-1.jpg

Siinä samassa tanssittiin häävalssitkin :D

76-2.jpg

Jostain syystä Julia kävi pistämässä arkivaatteet päällensä ja meni sitten nauttimaan Gabrielin kanssa erittäin romanttista kinkkuvoileipä hää päivällistä ;)

77-2.jpg

Ja vielä malja tälle ihanalle uudelle parille!

kaksipuuttuvaa2.jpg

Ja vielä lopuksi suunnilleen pojalle sisustettu huone koska Julia ja Gabriel haluaisivat todella kovasti pojan. Mutta sopiihan tuo huone tytöllekkin vai mitä??

Loppusanoiksi tuleekin nyt sitten että mitäs piditte? Ja pitäisikö jatkaa tarinaa? Voitte myös kertoa mitä minun pitäisi parantaa kirjoittamisessani ja mikä oli hyvä :D Kiitos <33 toivottavasti piditte tästä ♥♥